about

Sejarah - Viewpoint Optometry

Sebuah perusahaan yang dimulakan dengan ilmu pengetahuan, mencari peluang yang ada walau apa jua keadaan sekalipun, sehingga kini, alhamdullilah kami masih disini.

Cabaran dalam bidang optometri tidak mudah seperti yang disangka, pelbagai cabaran yang terpaksa diharungi dalam mencari rezeki halal lagi barokah. Doakan kami agar terus berada disini. Sesungguhnya, doa kalian adalah makbul. Amin.

Viewpoint Optometry
No 24-1, Jalan USJ 9/5N, 47620, Subang Jaya, Selangor.

Kenali Kami

Kami tidak ramai, cukup sekadar yang ada.

Awang Que

Optometrist . Web / Apps Developer . Negotiator

Berpengalaman dalam bidang kesihatan mata selama 8 tahun dan mempunyai minat mendalam dalam dunia teknologi komputer sejak zaman persekolahan.

Linda

Optician

Berpengalaman dalam bidang optikal lebih daripada 12 tahun.

Free HTML5 Templates by FreeHTML5.co

Ibu Bapa

Advisor

Terima kasih tidak terhingga kepada ibu ayah, tiada siapa yang lebih menyayangi dan prihatin terhadap kebajikan pewaris.

about

Warisan Bernama Resources

Penubuhan syarikat ini, adalah bertujuan mempelbagaikan perusahaan. Kami percaya akan semangat satu pasukan boleh membawa kejayaan. Sehubungan itu, lokasi premis Viewpoint Optometry digunapakai sebagai alamat utama ketika ini.

Pengalaman gagal dalam perniagaan bukan sesuatu yang baru, namun kami tetap berusaha untuk mengurangkan kesilapan seterusnya meyakinkan pelanggan untuk terus berurusan bersama kami. In shaa allah.

Siapakah Kami

Bersatu teguh, bercerai roboh.

Awang Que

Optometrist . Web / Apps Developer . Negotiator

Berpengalaman dalam bidang kesihatan mata selama 8 tahun dan mempunyai minat mendalam dalam dunia teknologi komputer sejak zaman persekolahan.

YM Tunku Mukhri

The Contractor

Berpengalaman dalam bidang kontraktor selama 4 tahun. Pernah membuka perniagaan makanan segera di UK selepas tamat pengajian ijazah sarjana.

Mohd Asriq

Contractor . Negotiator

Berpengalaman dalam membekalkan barangan kesihatan selama 7 tahun. Kejayaan beliau menjadi inspirasi kepada pasukannya untuk terus maju ke hadapan.

Berita Terkini

Jangan ketinggalan untuk menerima maklumat terkini daripada kami terus kepada anda dalam bidang kesihatan, hartanah mahu pun teknologi maklumat.